Van zaterdag 4 juli t/m zaterdag 1 augustus kunt u door middel van het sparen van kassabonnen, meedingen naar hele mooie zomerse prijzen! De hoofdprijs van de Spaar & Win zomeractie is een prachtige nieuwe elektrische fiets t.w.v. 1299 euro.

Bij alle deelnemende ondernemers in winkelcentrum Kerkelanden staan vanaf 4 juli displays met daarin de actie-enveloppen. Supermarkt LIDL doet niet mee aan deze actie. Het is de bedoeling dat u 3 kassabonnen van 3 verschillende winkels (met uitzondering van LIDL) uit het winkelcentrum in de envelop doet, de gevraagde gegevens correct invult en de actie-envelop in de inleverbus op het pleintje bij de Albert Heijn deponeert.

Uit alle ingeleverde enveloppen zullen 17 winnaars worden getrokken. Zij maken kans op één van de zomerse prijzen. De eerste prijs is een elektrische fiets t.w.v. € 1299,-, de tweede prijs is een zomergarderobe t.w.v. € 500,- en dan worden er ook nog eens 15 luxe BBQ pakketten weggegeven!

De enveloppen kunnen t/m zaterdag 1 augustus worden ingeleverd. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 8 augustus, de mensen die daarvoor in aanmerking komen krijgen persoonlijk bericht hierover. De prijsuitreiking zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM en worden daarom thuisbezorgd bij de winnaars!
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Spaar & Win zomeractie